Tiistai 13.5.2008 – Älytön Ideaparkhanke

Aamupäivällä pidettiin SLL:n sisäistä palaveria työsuhdeasiosta. Jouduin kuitenkin lähtemään kesken kaiken sillä osallistuin Vasemmistoliiton ympäristötyöryhmän eduskunnan kansalaisinfossa järjestämään koulutukseen ”Mitä kuntani voi tehdä ilmastonmuutoksen suhteen”.

Esitykseni Suomen luonnonsuojeluliiton kunnallisvaaliteeseistä löytyy tästä:

Seminaarin jälkeen tapasin teen merkeissä Annina Käppiä. Keskustelimme ekovalinnoista ja monesta muusta. Tämän jälkeen palaveerasimme muutaman järjestötoimijan kanssa ilmasto- ja energiastrategiasta.

Illan masentavin uutinen oli se, että pääministeri Matti Vanhanen totesi omassa blogissaan ymmärtävänsä Vihdin ideapark-hanketta. Haluaisin kysyä arvon pääministeriltä, miten kyseinen hanke edistää ilmastotavoitteita tai kestävää kehitystä? Varsinkin kun kyseessä on vielä laiton hanke suunnitelman ollessa maakuntakaavan vastainen.

Ai niin. Maanantaina vietimme Annukan kanssa ensimmäistä hääpäivää. Kulunut vuosi on ollut mukava vaikka naimisiinmeno ei käytännössä ole mitään muuttanutkaan. Rakkaus kukoistaa!

Jätä kommentti