Keskiviikko 14.5.2008 – Jussi Pesolan muistolle

Aamulla kävin juoksemassa tutun 10 km lenkin. Tällä kertaa itselleni ihan hyvään aikaan (tasan 47 min). YLE:n A-zoomin toimittaja soitteli ja kyseli hiukan Vihdin Ideaparkista ja Pallas-kiistasta. Ovat tekemässä ohjelmaa aiheesta.

Aamupäivällä osallistuin Suomen luonnonsuojeluliiton toimistopalaveriin, jossa kävimme läpi normaaleja arkirutiineja sekä tulevia menoja ja lausuntoja. Lounaaksi piipahdin Marian luokse. Maria oli valmistanut herkullista kasviskeittoa sekä jälkiruuaksi marjarahkaa. Kaikki tietysti vegaanista. Nam! Kiitos.

Iltapäivällä pidimme Luonnonsuojelijalehden toimitusneuvoston kokousta. Tämän jälkeen kokousputki jatkui Ekoenergiavastaava Kaarina Toivosen esityksellä sekä Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen kokouksella. Kokouksen aluksi pidimme hiljaisen hetken hiljattain menehtyneen Jussi Pesolan muistolle.

Jätä kommentti