Torstai – Perjantai 15.-16.11.2007 – YHTYMÄ ja Pajusen autohimo

Osallistuin tortaina ja perjantaina yhteiskunnallisen ympäristöalan valtakunnallisen tutkijakoulun eli YHTYMÄ:n (http://www.uta.fi/laitokset/yhdt/opetus/yhtyma.shtml) kaksipäiväiseen seminaariin, jonka aiheena oli normatiivisuus. Tilaisuus oli sikäli sekä antoisa että haastava, koska paikalla oli koko suomalaisen yhteiskunnallisen ympäristötutkimuksen terävin kärki. Kukin YHTYMÄ:n jatko-opiskelija sai esitellä kahden päivän aikana oman tutkimuksensa normatiivista tausta-ajatusta.

Perjantaina Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ja Helsingin luonnonsuojeluyhdistys julkaisivat tiedotteen, jossa tyrmäsimme Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajusen autohimoiset kommentit edelliseltä päivältä: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/pajusenautointo

Jäimme perjantaina Annukan kanssa lomailemaan YHTYMÄ-seminaarin jälkeen Tampereelle. Kävimme syömässä Veganissimosa (http://www.veganissimo.fi/), jossa törmäsimme myös Rosaan ja Franssiin. Herkullista ruokaa. Suosittelen lämpimästi! Lisäksi katsoimme illalla Borat –elokuvan (http://fi.wikipedia.org/wiki/Borat_(elokuva)). Pitkästä aikaa paska leffa. Huumori oli mielestäni monin paikoin vanhaa, tylsää ja täysin mautonta.

Jätä kommentti