Keskiviikko 26.9.2007 – Ilmastonmuutosta pidetään uhkana

Helsingin Sanomien (26.9.2007) julkaiseman gallupin mukaan enemmistö suomalaisista pitää ilmastonmuutosta ainakin melko suurena uhkana. Reilu neljännes arvioi ilmastonmuutoksen hyvin suureksi uhkaksi. Suomalaiset ovat periaatteessa valmiita esimerkiksi tinkimään kulutuksestaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Enemmistö kuitenkin torjuu hintoihin lisättävän niin sanotun ilmastoveron. Syyskuun puolivälissä tehtyyn kyselyyn vastasi tuhat ihmistä.

Lue myös Oras Tynkkysen raportti YK:n ilmastohuippukokouksesta: http://www.ilmasto.org/uutiset/vuoden_2007_uutiset/syyskuu_2007.html#3

Eilinen päivä oli täynnä hyvää keskustelua ja kuulumisten vaihtamista. Kylässä illalla kävivät Reetta ja vielä myöhemmin Meri Pukarinen. Lisäksi luonnostelin abstraktia kestävän kehityksen aikalaisvisio –hankkeen kirjoitukseksi. Tarkoitus on kirjoittaa kevytaktivismista ja vaikuttamisen haasteista.

Jätä kommentti