Kuinka pitkään voi elää ilman ruokakaupassa käyntiä? – Keskiviikko 6.6.2007

Annukka on ollut nyt pari viikkoa matkoilla. Päätin kokeilla, kuinka pitkään pystyn elämään ilman ruokakaupassa käyntiä kaapin perukoilta löytyvillä ruuan tähteillä. Toistaiseksi ei ole tarvinnut kaupassa käydä. Uskomatonta, miten paljon kaapeista on löydettävissä erilaista ruokaa.

Illalla pidimme kansalaisjärjestöjen kestävän kehityksen hankkeen ohjausryhmän kokouksen. Toimin ohjausryhmän puheenjohtajana. Olemme palkanneet hankkeeseen projektivastaavan, joka oli nyt ensimmäistä kertaa paikalla kokouksessa. Tulemme järjestämään projektin tiimoilta kansalaisjärjestöjen ideariihen, jossa ideoimme uusia visioita ja avauksia kestävän kehityksen keskusteluun. Tavoitteena on saada aikaiseksi 15 vieraskynäkirjoitusta eri lehtiin. Illan mittaan ideoimme villisti mahdollisia kirjoittajia ja projektin muita käytännön järjestelyitä.

Jätä kommentti