Kotona kesähelteillä – Viikonloppu 8.-10.6.2007

Kävin perjantaina Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin porukan eli Ursulan, Tapanin ja Erjan kanssa syömässä ravintola Barcelonassa. Teimme analyysia piirin kevään menneestä toiminnasta ja suunnittelimme syksyn linjauksia. Helsingin keskusta on mennyt helteestä ja kesän vietosta jälleen kerran ihan hulluksi. Hauskaa.

Lauantain viimeistelin koko päivän kirja-artikkelia ympäristöliikkeen organisoitumisesta. Lisäksi tein esityksen tulevan viikon perjantaita varten Helsingin Tietokskuksen tilaisuuteen. Illalla kävin pitkästä aikaa juoksemassa tutun kymmenen kilometrin lenkin. Matka tuntui yllättävän paljon jaloissa. Juuri kotiin saapuessani törmäsin hetkeksi Aleksiin ja Tuuliin.

Sunnutaina siivosin, tiskasin ja laitoin muutenkin kotia kuntoon. Viimeistelin kirja-artikkelin sekä kirjoittelin yhden kolumnin HYY:n vihreiden raastin -lehteen ja toisen Nuorisotutkimusverkoston kommentti.fi -palstalle. Lisäksi vastasin aiemmin unohtuneeseen EEB:n kyselyyn Suomen kestävän kehityksen linjauksista. Kävin myös ensimmäistä kertaa ruokakaupassa kahden ja puolen viikon sisällä. Illan roikuimme Annukan kanssa skypessä.

Jätä kommentti