Torstai 22.3.2007

Osallistun keskiviikkona ja torstaina Porvoossa erinomaiselle ammattilaisvalmennuskurssille Porvoossa. Kirjoitan siitä tänne vielä myöhemmin. Kurssin takia olen kuitenkin valitettavasti estynyt osallistumaan Luonnonsuojeluliiton talousvaliokunnan kokoukseen.

Illalla on Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen kokous. Päätämme muun muassa paikallisyhdistyksille myönnettävistä avustuksista sekä keskustelemme tulevasta piirin kevätkokouksesta ja Luonnonsuojeluliiton liittokokouksesta. Eniten keskustelua herättää kuitenkin Riihimäen Ekokemin jätteenpolttolaitoksen ympäristöluvasta tehtävä mahdollinen jatkovalitus Korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Sama asia polttelee myös liittohallituksessa. Onneksi saamme tehtyä päätökset sulassa sovussa. Asiasta tiedotetaan ensi viikon alussa.

Illan päätteeksi nautimme Annukan kanssa kultareunaa teen ja hyvän keskustelun kera.

Jätä kommentti