Keskiviikko 7.3.2007

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkoi. Itse en vielä ole tehnyt lopullista päätöstä sen suhteen ketä äänestän. Potentiaalisia ehdokkaita (Helsingin vaalipiiristä) ovat mm. Tapio Laakso, Heikki Korpela, Mari Puoskari, Johanna Sumuvuori, Anni Sinnemäki ja Pekka Haavisto. Myös Thomas Wallgren ja Paavo Arhinmäki voisivat tulla kyseeseen. Huomasin, että Korvenrantakin oli omassa blogissaan pohdiskellut äänestyspäätöstään ja luonut samalla hyviä kriteerejä ehdokkaille oman äänestyspäätöksensä suhteen.

Erityisesti kehoitan äänestäjiä varomaan ehdokkaiden ekobluffia. Suomen luonnonsuojeluliitto laittoikin tänään aiheesta tiedotteen: Äänestäjä, varo ekobluffia vaaleissa!

Äänestypäätöksen tekemisessä yhteydessä suosittelen tutustumaan vaalikoneiden ohella mm. Suomen luonnonsuojeluliiton, Greenpeacen ja Kepan seuraaviin sivustoihin:

http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2006/seuraavahallitus
http://www.greenpeace.org/finland/fi/vaalit-2007/
http://www.kepa.fi/vaalit2007

Viime päivinä olen päässyt taas kuntoilemaan. Kävin juoksemassa tutun kymmenen kilometrin lenkin sunnuntaina, tiistaina ja tänään keskiviikkona. Lämpimät ilmat ovat mahdollistaneet myös polkupyöräilyn. Kivaa.

Jätä kommentti