Perjantai 23.2.2007

Jouduin kiirehtimään töistä ennen aikoja kuvauksiin Eurooppalaisen Suomen julkaisua varten. Saimme poseerata yhdessä Matti Viialaisen kanssa Sörnäisissä Katri Valan puistossa. Taustalle saatiin Helsingin Energian voimalaitos syytämään hiilidioksidia yhteiseen ilmakehään.

Kotona siivosin niin sähköposteja kuin kotiakin. Imuroin, kastelin kukat, pyyhin pölyt, pesin vessan ja pyykkiä, tiskasin sekä vein roskat. Näin jokaviikkoinen siivous tuli hoidettua. Samalla nautiskelin keskiviikkona tekemästämme pastasta ja soijasuikaletomaattikastikkeesta.

Annukka oli lähtenyt torstaina työmatkalle Brysseliin. Tarkoitukseni oli mennä illan päätteeksi Annukkaa vastaan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Meillä on reissujen suhteen ollut tapana, että toinen tulee aina toista vastaan mikäli se on vain suinkin mahdollista. Valitettavasti Brysselin lentokentällä oli pommiuhka ja Annukka pääsi lähtemään pahasti myöhässä tullen kotiin vasta aamuyön pikkutunteina minun jo ollessa nukkumassa.

Jätä kommentti