Sunnuntai 28.1.2007

Herään jostain syystä pirteänä jo ennen kello viittä aamulla. Helsingin Sanomissa on käsittämättömän hyvä Jorma Ollilan haastattelu, jossa hän vaatii tiukempia toimia ilmastokriisin ratkaisemiseksi (katso edellinen ploki-merkintäni). Käymme Annukan kanssa aamulla juoksemassa tutun kymmenen kilometrin lenkin. Hiukan takkuista menoa.

Muokkailen puhettani kestävän kehityksen toimikunnan kokousta varten. Minulla on käytössäni ympäristöjärjestöjen edustajana ruhtinaallinen 3-4 minuutin puheevuoro pääministerin  vetämän toimikunnan seuraavassa kokouksessa aiheena hallitusohjelmatavoitteet.

H-projekti etenee kovaa vauhtia. Käymme läpi avoinna olevat issukat. Annukka esittelee vaatetustaan skypen ja webbikameran kautta vanhemmilleen. Teemme alustavan budjetin ja ohjelmaluonnoksen sekä pohdimme kutsulistaa. Saammekin lähtemään ensimmäisen alustavan sähköpostikutsuviestin selville ja varmoille tapauksille.

Illan päätteeksi käymme Annukan kanssa läpi tulevien viikkojen menot ja kalenterimerkinnät. Helmikuu näyttä olevan jo ihan muutamaa iltaa lukuunottamatta täynnä. Annukka koehaastattelee minua vielä omaa väitöskirjaprojektiaan varten. Aivan lopuksi kirjoittelen tämän merkinnän. Huomenna on hammaslääkärin tarkastus ja Koskelantien possen teetuokio.

Jätä kommentti