Sunnuntai 10.12.2006

Nukun pitkään, syömme aamiaista ja luemme lehtiä. Juuri kun tarkoitus on aloittaa töiden tekeminen, sähköt katkeavat. Jonkin aikaa ihmeteltyämme ja huoltomiehelle asiasta ilmoitettuamme saamme kuulla, että sähköt saadaan kuntoon mahdollisesti seuraavana aamuna. Oi voi.

Päätämme lähteä evakkoon tekemään töitä yliopistolle. Matkan varrella käymme syömässä lounasta Liisankadulla Espresso Edge –nimisessä paikassa, jossa on tarjolla herkullista luomuporkkanakeittoa. Päivän ja illan mittaan luen lukematta jääneitä papereita ja sähköposteja, viimeistelen tulevan viikon esityksiä ja kirjoitan YTV:n pääkaupunkiseudun liikennejärjestelmäsuunnitelmasta (http://www.ytv.fi/plj) Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin, Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen ja Luonto-Liiton Uudenmaan Piirin yhteistä lausuntoa.

Pyöräilemme puolen yön aikaan yliopistolta takaisin pimeään kotiimme. Onneksi keitimme yliopistolla termospullollisen teetä aamuksi. Pitäisi viettää useammin kotona sähkötöntä päivää. Sähköttömästä päivästä pitäisi tehdä kampanja tai teemapäivä.

Jätä kommentti