Viikonloppu 12.-14.5.2006

Päätämme perjantai aamuna jättää edellisenä iltana Käpylässä katsomastamme asunnosta tarjouksen. Samaan aikaan yritän viimeistelellä ja kommentoida Riitan edellisenä iltana kirjoittamaa vetoomusta Metsä-Botnian sellutehdashankkeesta Uruguayssa. Maan ystävät lähettää vetoomuksen valtioneuvostolle, eduskunnalle ja presidentille. (http://www.maanystavat.fi/tiedotus_artikkeli.php?aid=746&kid=0)

Suomen luonnonsuojeluliiton hallituksen kokouksen lomassa hoidan tärkeimpiä työasioita sekä pyrin vaikuttamaan vielä viime hetkellä valmisteilla olemaan kestävän kehityksen strategiaan. Perjantaina on työryhmän viimeinen kokous ja Aleksi Neuvonen on menossa paikan päälle edustamaan ympäristöjärjestöjä, koska itse olen kiinni Suomen luonnonsuojeluliiton hallituksen kokouksessa. Iltapäivällä hallitus lähtee päälliköiden kanssa strategiamatkalle Viipuriin, josta palaamme myöhään lauantai iltana. Matka on onnistunut. Keskustelu on hyvää ja kiinnotavaa. Sen sijaan matka- tai turistikohteena Viipuri ei ole kovinkaan erikoinen.

Jätä kommentti