Torstai 11.5.2006

Joudun työkiireiden takia jättämään väliin Suomen luonnonsuojeluliiton viestintävaliokunnan ja järjestövaliokunnan kokoukset. Illalla on tarkoitus käydä katsomassa taas pari kiinnostavaa asuntoa. Yksi vanhan Herttoniemen puolella ja toinen Käpylässä. Pyöräillessäni töistä Espoon perukoilta kohti Herttoniemeä, pyörän etukumi puhkeaa jälleen! Paikkailen kumin rivakasti ja jatkan matkaa. Valitettavasti joudun hoitamaan samalla myös erään puhelinkokouksen meksikolaisten, saksalaisten ja unkarilaisten kanssa pyörän päältä. Kulosaaren sillalla on toivotonta kuulla mitään. Liikenteen melu ja tuuli pilaa myös muiden mahdollisuudet keskustella järkevästi. Viimeinen kerta kun yritän hoitaa puhelinkokouksia polkupyörällä ajaessani.

Herttoniemen asunto on erittäin edullinen, mutta hiukan liian iso. Sen sijaan Käpylässä sijaitseva kerrostalokaksio vaikuttaa erittäin lupaavalta vaikka vaatiikin huomattavaa remontointia. Vaikuttaa siltä, että nyt voisi olla aika jättää jostain asunnosta tarjous. Illan lopuksi pidämme Annukan kanssa palaverin vaihtoehdoista ja päädymme jättämään tarjouksen Käpylän asunnosta. Saa nähdä, kuinka käy.

Kaiken asuntosäätämisen ohella olemme sopineet illaksi myös Aleksi Neuvosen kanssa palaverin kestävän kehityksen strategiasta. Tulevana perjantaina on työryhmän viimeinen kokous. Valitettavasti en itse pääse osallitumaan palaveriin tulevan Viipurin matkan takia. Sama tilanne on myös Kepan edustajilla. Otamme keskusteluun mukaan puhelimitse myös Kepan toiminnanjohtaja Timo Lappalaisen. Lisäksi yritän mahdollisuuksien mukaan valmistaa Aleksin tulevaa kokousta varten. Vaikka strategiateksti onkin parantunut alkuperäisistä esityksistä merkittävästi, on siinä vielä paljon parantamisen varaa. Näyttää kuitenkin siltä, että nykyisillä muotoiluilla ympäristöjärjestöt voivat olla mukana paperissa ilman näkyvämpiä vastalauseita.

Jätä kommentti