Tule mukaan kuntapolitiikan vaikuttajaryhmään

Kuntavaalien tarkastuslaskenta on tehty. Keskiviikkona julkistettujen tulosten osalta oma äänimääräni nousi vielä 10 äänellä. Kokonaispotti on siis huikea 1304 ääntä.

Kiitos luottamuksesta! Tuntuu uskomattomalta, että näin moni helsinkiläinen oli valmis antamaan ainokaisen äänensä minulle. Arvostan suuresti!

Yksin voi kuitenkin tehdä aika vähän. Politiikka on yhteisten asioiden hoitoa yhdessä muiden kanssa.

Yhtenä tärkeimpänä tavoitteenani on avoimuus, suora demokratia ja kansalaisten vaikuttamismahdollisuuksien parantaminen. Itselläni on ollut tapana viedä kaupunkilaisten ideoita ja huolia aktiivisesti eteenpäin. Nyt haluan parantaa suoria vaikutusmahdollisuuksia entisestään.

Olen päättänyt perustaa kuntapolitiikan vaikuttaja- ja sparrausryhmän. Toivon, että tulet mukaan tähän ryhmään!

Tässä on joitain kysymyksiä, joita olen kuntavaalikampanjassani nostanut esille ja haluan edistää seuraavan neljän vuoden aikana. Näihin pääset nyt siis halutessasi vaikuttamaan:

– Kerro minulle mitä pitää ottaa huomioon kaupunkisuunnittelussa, varhaiskasvatuksessa ja opetuksessa.

– Miten voimme yhdessä edistää ilmastopolitiikkaa, päästöjen vähentämistä ja kestäviä energiamuotoja sekä luonnonsuojelua?

– Mistä löydämme rahaa koulujen ja päiväkotien korjaamiseen sekä joukkoliikenneinvestointeihin ja pyöräilyn edistämiseen?

– Miten parannamme kuntapolitiikan avoimuutta ja suoraa demokratiaa sekä edistämme kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia ja esimerkiksi yhdenvertaisuutta ja eläinten oikeuksia.

Lähde mukaan sparraajaksi. Mitä sinun kaupunginosassasi tapahtuu, josta minun olisi hyvä olla tietoinen? Voit aina kutsua minut myös kylään kaupunginosatapahtumaasi tai lähettää viestiä.

Vaikuttajaryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa. Pääsääntöisesti kommunikoimme sähköisissä kanavissa. Osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta mahdollistaa kuntapolitiikkaan vaikuttamisen ja sen seuraamisen läheltä. Lähetä ilmoittautumisesi ryhmään sähköpostiviestillä osoitteeseen: leo.stranius@iki.fi

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan Helsingin huomiseen!

Jätä kommentti