Helmikuun yhteenveto: Kahden työn ja eduskuntavaalikampanjan loukussa

Leo Straniius ja pyöräHelmikuu ja näin myös talvi on virallisesti takana. Nyt mennään kevättä kohti. Ja vauhdilla! Kevät on uuden kasvun aikaa.

Työt Suomen luonnonsuojeluliiton suojelupäällikkönä ovat alkaneet vauhdikkaasti. Kun samaan aikaan on pitänyt hoitaa myös Luonto-Liiton toiminnanjohtajan tehtäviä, eduskuntavaalikampanjaa ja Helsingin kaupunginvaltuutetun rooliin liittyviä luottamustoimia, on ajanhallintamittarit vilkkuneet paikoin pahasti punaisella.

Helmikuussa myös kevät saapui kaupunkiin. Tämä on tarkoittanut esimerkiksi parempia pyöräkelejä.

Ohessa helmikuu numeroina ja alla vielä lyhyt yhteenveto eri tehtävistä:

– Töissä Luonto-Liitossa 84 tuntia
– Töissä Suomen luonnonsuojeluliitossa 78 tuntia
– Tein vapaaehtoistyötä 34,5 tuntia
– Käytin aikaa kunnallispolitiikkaan 22,5 tuntia
– Käytin aikaa eduskuntavaalikampanjaan 68 tuntia
– Käytin aikaa kuntoiluun 29,5 tuntia
– Kävin puhumassa 6 tilaisuudessa
– Annoin 3 haastattelua
– Kirjoitin 12 lausuntoa, kolumnia/artikkelia tai tiedotetta
– Julkaisin 17 blogikirjoitusta
– Osallistuin 79 kokoukseen
– Osallistuin 1 seminaariin
– Kävin kerran matkalla (Lapinlahti)

Suomen luonnonsuojeluliitto. Perehtymistä talon ja osaston tavoille. Uuden kohtuutalous-hankkeen, energiaremontin ja IlmastoX-kampanjoiden suunnittelua. Henkilöstön kanssa keskusteluita ja sijaisjärjestelyitä. Vanhan hankkeen raportointia ja tilintarkastusta sekä osastokäytänteiden selkiyttämistä. Ja tietysti iso kasa lausuntoja.

Luonto-Liitotto. Valitsimme itselleni loppuvuodeksi sijaisen. Heta Hyvärinen aloittaa heti maaliskuun alusta. Perehdytyksen lisäksi olen hoitanut Luonto-Liitossa lähinnä erilaisia juoksevia ja hallinnollisia asioita sekä osallistunut vain jo aiemmin sovittuihin menoihin, tilaisuuksiin, kokouksiin ja tapahtumiin.

Eduskuntavaalikampanja. Työstämme visuaalista ilmettä, videoita ja esitettä, vastaan vaalikoneisiin ja yritän pysyä kärryilä, mitä kaikkea valtakunnassa tapahtuu. Helmikuussa on pyörinyt #parempiarki ja #WhatWouldLeoDo –kuvameemit. Loppusuora ja katukampanjointi häämöttää.

Helsingin kaupunginvaltuusto. Helmikuun viimeisessä kokouksessa hävisin äänestyksen Mäkelänkadun nopeusrajoituksen alentamisesta. Vaikka aloitteeni oli allekirjoittanut yli puolet kaupunginvaltuuston jäsenistä, ei tosipaikan tullen aloitteelleni enää riittänyt yhtä laajaa tukea. Lisäksi olemme ympäristölautakunnassa valmistelleet lausuntoa kaupungin yleiskaavasta.

Tästä on hyvä jatkaa! Hyvää alkanutta maaliskuuta ja kevättä 2015!

Lue myös nämä:
– Tammikuun yhteenveto: Kohti uusia haasteita
Toimintakertomus 2014: Vuosi sanoin ja numeroin

Jätä kommentti