EU:n ryhdyttävä toimiin Suomen susikannan pelastamiseksi

Suomen susikanta uhkaa kuolla sukupuuttoon hallitsemattoman salametsästyksen takia.

Käy allekirjoittamassa EU:n ympäristökomissaari Janez Potocnikille osoitettu vetoomus Suomen susikannan pelastamiseksi täällä!

.

Tavoitteena on kerätä 50 000 allekirjoitusta.

2 kommenttia artikkeliin ”EU:n ryhdyttävä toimiin Suomen susikannan pelastamiseksi”

  1. Panin nimeni alle varmuuden vuoksi. Kuitenkin tämä vetoomus vaikuttaa vähän hämärältä. Mitä komissaarilta tarkalleen ottaen vaaditaan? Miksi vetoomussivulta ei saa mitään tietoa alullepanijasta ”Salakaadot seis” (toki muualta netistä hakemalla löytyy). En tiedä onnistuiko allekirjoitukseni, en saanut minkäänlaista palautetta.

    Hyvät asiat pitäsi hoitaa myös informaation ja tekniikan kannalta hyvin.

    Vastaa
  2. Itsekin kannatan kyllä Suomen susikannan ylläpitämistä vähintään nykyisellään, mutta mitä tekisit, jos asuisitkin sellaisella alueella, jossa susia on paljon ja lapsesi joutuisi kävelemään koulubussille metsän läpi? Tai jos sudet tappaisivat lampaitasi tai koiriasi? Tällaisilla seuduilla susiviha kytee ja susia salametsästetään. Pitäisikö siis susien määrää rajoittaa susirikkailla alueilla ja sallia metsästys jossain määrin?

    Miten se intiaanien sananlasku menikään ”älä tuomitse toista ennen kuin olet kävellyt mailin tämän mokkasiineissa” tms. Oletko ikinä testannut tätä ajatusleikkiä, kun tunnut olevan asiassa kuin asiassa melko jyrkkä.

    Vastaa

Jätä kommentti