Säätytalon hallitusneuvottelut kuvina – Osa 2

Hallitusneuvottelut säätytalolla saivat dramaattisen käänteen keskiviikkona 1.6. illalla kun sdp ja vasemmistoliitto heitettiin neuvotteluista ulos.Toivottavasti viikonlopun aikana löytyy vielä ratkaisu ja osapuolet pääsevät takaisin neuvottelupöytään.

Ohessa kuvia neuvotteluista. Aiempia kuvia voi käydä katsomassa täältä.

Opiskelijoiden (SYL) tueksi säätytalon eteen saatiin myös lapsia puolustamaan sivistystä ja opintotukea

Tältä näytti kun kurkkasi ulos Vihreiden ryhmähuoneesta.
Toimittajat odottamassa Jyrki Kataisen päivittäistä tiedotustilaisuutta
Jyrki Katainen kertomassa kuulumisia toimittajille.

Lounaalla Lauri Korkeaojan, Panu Laturin ja Satu Hassin kanssa.
Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäki naputti ahkerasti raportteja neuvotteluiden kulusta
Kokoomuksen Kimmo Sasi ja VM:n valtiosihteeri Velipekka Nummikoski toimittajien tentattavana talousryhmän neuvottelutilanteesta
Eero Heinäluoma toimittajien piirittämänä hallitusneuvotteluiden talousasioihin liittyen. Tässä vaiheessa sopu näytti vielä olevan lähellä.
Johtoryhmän kokoushuone säätytalolla. Täältä sdp ja vasemmistoliitto heitettiin keskiviikkona 1.6. illalla ulos kun sopua ei syntynyt.
Vihreiden kokous heti sen jälkeen kun sdp ja vasemmistoliitto oli heitetty ulos neuvotteluista. Kuvassa Pekka Haavisto, Anni Sinnemäki, Ville Niinistö, Katariina Poskiparta, Oras Tynkkynen, Osmo Soininvaara, Tuija Brax ja Johanna Hautakorpi
Neuvottelut katkenneet viikonlopuksi ja lähes kaikki poistuneet. Avustajat keräävät paperit pois ja puheenjohtaja Anni Sinnemäki jää vielä kirjoittamaan raporttia tapahtuneesta.

Jätä kommentti