Bistro Artesana tarjoaa luomuvegaaniruokaa tyylillä

Bistro Artesana on sisustettu hyvällä maulla

Kävin torstaina 28.10. vihdoin tutustumassa ravintola Bistro Artesanan tarjontaan. Eikä käyntiä tarvinnut katua. Paikka oli tyylikkäästi laitettu, palvelu oli huippuhyvää ja ruoka todella herkullista!

Ravintola muistuttaa hiukan edesmennyttä Tampereen Veganissimoa. Menu ei ole ehkä ihan yhtä laaja (vielä), mutta vaihtoehtoja vegaanille löytyy yllin kyllin.

Ensimmäisellä kerralla valitsin tofupihvit, pitkät pavut ja valkosipulin versot, täysjyväriisin ja wasabi-kastikkeen kera. Hinta oli todella kohtuullinen (9,80 e) ja annos hienosti laitettu. Omaan makuun ruoka oli ehkä vähän liian suolainen/rasvainen, mutta muuten todella maukas!

Ravintolan nettisivut ja pöytiin jaettavan muovilla päällystetyn menun ulkoasut kaipaavat vielä hiomista. Nämä ovat kuitenkin sivuseikkoja sille, että ravintolasta saa itsevalmistettua luomu-vegaaniruokaa.

Mahtavaa, että Helsinkiin on vihdoin saatu myös iltaisin auki oleva vegaaniavintola! Suosittelen todella lämpimästi! Ravintola ansaitsee täydet kolme tähteä!

Lisää ravintolasta löytyy myös ravintolan Facebook-ryhmästä ja Helsingin Sanomien jutusta: Bistro Artesanassa hyvällä omallatunnolla.

Tofupihvit, pitkät pavut ja täysjyväriisi
Sinappihunnutettu seitanpaisti ja perunafondant

Yksi kommentti artikkeliin ”Bistro Artesana tarjoaa luomuvegaaniruokaa tyylillä”

Jätä kommentti