Vuoristorataa, siirtolapuutarhaa ja mummojamit

Ulriikka tuli aamupalalle Käpylään. Keskustelimme mm. kolmenkympin kriisistä ja kansainvälisestä ilmastopolitiikasta. Päivällä teimme Annukan kanssa retken Mustasaareen. Paluumatkalla poikkesimme Linnanmäen vuoristoradassa ja Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa.

Linnanmäki ja kasvitieteellinen puutarha on kuin yö ja päivä. Siinä missä Linnanmäen maisemaa hallitsi muovi, kiire, ruuhka, markkinahumu ja pahanhajuinen grilliruoka oli Kumpulassa rauhallista, hyvän tuoksuista ja värikästä. Kaikesta huolimatta vuoristorata sai nauruhermot pintaan.

Illalla olimme Liisan, Katjan ja Sennin 90-vuotissyntymäpäivillä eli mummojameissa Fannyssä. Silloin kun itse olen hengaillut nuorena Koffin puistossa, tehtiin tehtaassa varmaan vielä kaljaa eikä Fannystä ollut tietoakaan. Kiitos ihmisille ihanista juhlista ja Simolle upeasta tuliesityksestä!

Päivän mittaan pyöräilyä kertyi 26,51 km.

Jätä kommentti