Kultainen peura

Viikonloppu vierähti Joensuussa. Lauantaina nautiskelimme Joensuun torin kesäohjelmasta.

Samalla reissulla kävin hankkimassa itselleni uudet lenkkarit. Joensuun urheiluliikkeistä saa usein parempaa palvelua kuin Helsingissä. Tällä kertää ystävällinen myyjä löysi minulle heti oikeat kengät vanhojen tilalle. Niitä pääsi myös kätevästi kokeilemaan juoksumatolla. Sain kuitenkin paljon toruja siitä, että olin käyttänyt vanhat kengät liian loppuun. Kun juoksee noin 50 km viikossa, pitäisi kengät vaihtaa puolen vuoden välein tai käyttää vähintään kaksia kenkiä vuoden ajan. Omat kenkäni olivat vuoden vanhat ja niillä oli ehditty juosta jo reilusti yli 2000 kilometria.

Lauantaina teimme retken taidemuseo Retrettiin. Kim Simonssonin Kultainen peura -näyttely oli todella vaikuttava. Sitä voi suositella lämpimästi. Saman reissun aikana poikkesimme myös Kerimäellä katsomassa maailman isointa puukirkkoa. Lisäksi pysähdyimme legendaarisessa Tikkalan Kassan baarissa teellä.

Sunnuntaina otettiin relasti, käytiin juoksemassa ja uimassa sekä nautittiin junamatkustamisesta. Viikonlopun aikana lueskelin myös Leo Babautan Zen To Done -nettikirjan. Siitä kirjoitin erikseen tänne: Ota elämäsi haltuun – Zen to Done.

Jätä kommentti