9.4.2009: Mitä jätät jälkeesi?

Maanantaina olin puhumassa ajatuspaja e2:n tilaisuudessa energiaturvallisuudesta. Aiheesta voi lukea lisää ilmastoblogista. Lisäksi vastailin Kuluttaja-lehden juttua varten yritysten viherpesusta.

Tiistaina vietin aamupäivän Suomen luonnonsuojeluliiton kokouksissa. TEM julkisti väliraporttinsa tuulivoiman syöttötariffista. Aiheeseen liittyvän tiedotteen ja raportin voi lukea täältä:Työryhmä esittää tuulivoimalle markkinaehtoista takuuhintaa. Kannattaa katsoa myös Luonnonsuojeluliiton tiedote aiheesta: Tuulivoima ei saa riittävää tukea syöttötariffityöryhmältä. Iltapäivällä suuntasin Turkuun puhumaan ilmastonmuutoksesta Varsinais-Suomen luonnonsuojelulupiirin tilaisuuteen.

Keskiviikkona vietin iltapäivän Sitran valmisteleman Kansallisen luonnonvarastrategian julkaisuseminaarissa. Olin itse työryhmän ympärille kasatussa asiantuntijaryhmässä. Lisätietoja voi lukea täältä: Älykkäästi luonnon voimin. Alkuillasta suuntasin Dodon toimistolle keskustelemaan ympäristövaikuttamisesta. Eniten keskustelua herättivät ruuan ympäristövaikutukset.

Torstaina tein asioita vimmatusti. Tuleva viikonloppu vietetään Annukan kanssa Nauvossa.

PS. Järjestämme Suomen sosiaalifoorumissa lauantaina 25.4. ultrakiinnostavan seminaarin henkilökohtaisista päästökiintiöistä. Tule sinne. Lisätietoja täältä. Ennen seminaaria on mahdollisuus osallistua myös ydinvoiman vastaiseen mielenosoitukseen – jota ei todellakaan kannata jättää väliin. Lisätietoja osoitteessa: http://www.ydinvoima.net ja Facebookissa täällä.

Jätä kommentti