6.3.2009: 300 vuoden tulosvaroitus Stora Ensolle

Takana huippuperjantai! Aamupäivällä istuin oikeusministeriössä Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnan tutkimusjaoston kokouksessa. Päivällä kävin puhumassa PAMin kokouksessa ilmastonmuutoksesta. Iltapäivällä esittelin Nuori Vihreä Vaikuttaja kurssilla Suomen luonnonsuojeluliiton ilmasto- ja energiapoliittista vaikuttamistyötä. Lisäksi Riitta Savikko haastatteli minua vielä YK-liiton kansalaisten maailmannäyttämö -hankkeeseen tehtävää selvitystä varten.

Perjantai on ollut varoitusten aikaa. Greenpeace antoi tulosvaroituksen Stora Ensolle. Hyvä. Video viikonvaihteeksi on katsottavissa täällä. Ympäristöjärjestöt taas varoittivat ihmisiä Pallaksen lakiesityksestä. Lisäksi suosittelen Ilpo Kurosen erinomaista verkkokolumnia: Suomalaisia petkutettiin ympäristön tilasta.

Jätä kommentti