11.3.2009: Kevytaktivismia siellä ja täällä

Paikalliset asukkaat vastustavat aktiivisesti Kumpulanlaaksoon tulevaa uutta joukkoliikennekatua. Tiistaina 10.9. paikalla nähtiin satojen ihmisten mielenilmaus. Ei katua Kumpulanlaaksoon! -Facebook-ryhmässä on jo yli parituhatta jäsentä.

Itse olin kommentoimassa ”kevytaktivismia” MTV3:n kympin uutisissa ja keskustelemassa seuraavana aamuna samasta aiheesta ykkösen aamu-televisiossa.

Aiemmin olen kirjoittanut kevytaktivistmista Helsingin Sanomien vieraskynässä (Yksilöllinen kevytaktivismi on uutta kansalaistoimintaa) sekä puhunut asiasta City-lehdessä: Kevytaktivistit – Uusi vaikuttajalaji on syntynyt.

Keskiviikkona piipahdin ennen Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin työtalousvaliokunnan kokousta Ulkopoliittisen instituutin järjestämillä ilmastodrinkeillä.

Yksi kommentti artikkeliin ”11.3.2009: Kevytaktivismia siellä ja täällä”

Jätä kommentti