15.2.2009: Kevään aurinkoa ja kirjoitushommia

Aurinkoinen sunnuntai käynnistyi kevyellä 15 kilometrin juoksulenkillä. Tämän päälle tein kotona vielä pientä lihaskuntoharjoitusta. Lounaaksi valmistimme Annukan kanssa herkullisia tofu-tortilloita. Sitten olikin aika tarttua päivän kirjoitushaasteiden pariin.

Kirjoittelin artikkelia ruuan ympäristövaikutuksista valmisteilla olevaan Faunan kasvisruokakirjaan. Tämän jälkeen hioin talouskriisin ympäristövaikutuksia käsittelevää artikkelia tulevaan kriisipamflettiin. Viimeistelin myös ympäristöliikkeiden organisoitumista käsittelevää kirja-artikkelia sekä luonnostelin kevytativismista viritteillä olevaa artikkelia. Lisäksi kirjoitin vielä blogikirjoituksen Kaventajiin lähikaupoista ja erikoisruokakaupoista.

Illan päätteeksi valmistelin tulevan viikon esityksia muun muassa Vsemmistoliiton ympäristötyöryhmän kokoukseen ja eduskunnan ympäristövaliokunnan kuulemiseen kansallisesta ilmasto- ja energiastrategiasta.

Jätä kommentti