Olkiluodon skandaali jatkuu

Olkiluodon skandaali jatkuu yhä uusien ongelmien ja laiminlyöntien tullessa julkisuuteen. Aihetta on pompoteltu STUK:n, TEM:n ja TVO:n välillä. Tilanne ei selvästi ole hallinnassa. Myös Suomen luonnonsuojeluliitto osallistui kuluneella viikolla (20.8.) keskusteluun:

Olkiluodon ydinvoimalan lupamenettely keskeytettävä:
http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2008/olkiluodon_lupamenettely

Kannattaa myös seurata Greenpeacen blogeja aiheesta:
http://blogi.greenpeace-online.net/

Nuclear Reaction:
http://weblog.greenpeace.org/nuclear-reaction/

Aamupäivällä pidimme Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnan tutkimusjaoston palaveria oikeusministeriössä. Tutkimusjaosto toimii aloitteentekijänä ja asiantuntijana erilaisissa kansalaisyhteiskuntaa koskevissa tutkimus- ja kehityshankkeissa sekä niiden rahoittamisessa. Tavoitteen a on teettää selvitys kansalaisyhteiskunnan tilasta ja tulevaisuudennäkymistä sekä suunnitella indikaattoripaketti. Lisäksi on pohdittu aloitteen tekemistä Kansalaisyhteiskunnan tutkimus- ja kehittämiskeskuksen perustamisesta.

Iltapäivällä kävimme läpi Suomen luonnonsuojeluliiton Ruuhka-Suomi -projektin ohjausryhmässä menneitä ja tulevia asioita. Lisätietoja Tapani Veistolan ajankohtaissivulta osoitteesta: http://www.sll.fi/luontojaymparisto/ajankohtaista

Illalla johdin puhetta Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen kokouksessa. Kävimme läpi talous- ja työsuhdeasioita sekä aikataulutimme syksyn toiminnan. Tilanne näyttää hyvältä!

Jätä kommentti