Keskiviikko 23.4.2008 – Turpeen energiakäyttö uhkaa suoluontoa

Keskiviikkona pidettiin Suomen luonnonsuojeluliiton toimittaja-aamiainen. Aiheena oli suoluonto. Samassa yhteydessä julkaistiin myös jo aiemmin hyväksytty liiton suo-ohjelma. Tilaisuuden materiaali on ladattavissa osoitteesta: http://www.sll.fi/luontojaymparisto/suot/suo-info

Kiitos kaikille osallistujille. On ihailtavaa, kuinka paljon tietämystä liitossa on suoluonnosta. Upeita esityksiä Luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskiselta, aluepäällikkö Merja Ylöseltä sekä puheenjohtaja Risto Sulkavalta. Lisäksi viestintätiimi ja Matti Nieminen olivat tehneet jälleen mahtavaa työtä!

Illalla pidettiin kestävän kulutuksen ja tuotannon valiokunnan (ketku) kokous. Asialistalla oli mm. ilmastonmuutos lautasella -kampanjan käynnistäminen. Tavoitteen on tehdä Voima -lehden väliin liite ruuan ilmastovaikutuksista. Lisäksi keskustelimme siitä, kuinka pysäyttää Suomen mielisairas ideaparkittaminen.

Jätä kommentti