Tiistai 4.12.2007 – Tule mukaan ilmastohiihtoon!

Osallistuin päivällä kestävän kehityksen toimikunnan kokoukseen. Itselläni oli kokouksessa peräti pari valmisteltua puheenvuoroa. Ensin esittelin ympäristöjärjestöjen ajatuksia toimikunnan uuden mandaatin ja työohjelman pohjaksi sekä sen jälkeen ympäristö- ja kehitysjärjestöjen kestävän kehityksen aikalaisvisio -hanketta. Kokousmateriaali ja esitykseni löytyvät osoitteesta: http://www.ymparisto.fi/default.asp?node=21833&lan=fi

Alkuillasta piipahdin ilmastotoimintapäivän suunnittelukokoukseen Suomen luonnonsuojeluliitossa.

Lauantaina 8.12. vietetään kansainvälistä ilmastotoimintapäivää. Helsingissä Aleksanterinkadulla hiihdetään tehokkaamman ilmastopolitiikan ja lumisten talvien puolesta. Suomi-neito on menossa mukana, vaikkei se taida muiden perässä pysyäkään. Tule itse hiihtämään tai kirittämään Suomi kärkeen ilmastohiihdossa!

Kokoonnumme Senaatintorilla klo 12.30 ja hiihto starttaa klo 13.00. Hiihtäjille on jonkin verran suksia tarjolla, mutta myös kävellen voi kannustaa Suomi-neitoa samalla ilmapalloja jakaen.

Ilmoittautumiset mielellään osoitteeseen maija.sarpo@sll.fi, mutta spontaanistikin voi paikalle tulla.

Lue Ilmastotoimintapäivän tapahtumista tarkemmin:
http://ilmastopaiva.blogspot.com/

Kansainvälisistä ilmastotapahtumista 8.12.2007:
http://www.globalclimatecampaign.org/

Kansainvälinen ilmastotoimintapäivä 8.12. näkyy myös Suomessa:
http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/kansainvalinen-ilmastotoimintapaiva-8-12-nakyy-myos-suomessa

Suomen luonnonsuojeluliiton toimistolta pyöräilin Tieteiden talolle ja Nuorisotutkimusseuran syyskokoukseen, jossa hyväksyttiin vuoden 2008 toimintasuunnitelma ja budjetti sekä valittiin uusi hallitus. Kokous jatkui pikkujouluillallisella ravintola Nuevossa.

Jätä kommentti