Maanantai 29.10.2007 – Käpylässä on kiva yhteisö

Tänään oli viimeinen päivä töissä ennen kolmen kuukauden opintovapaata. Tarkoitus on keskittyä väitöskirjatyöhön – tai lähinnä sen aloittamiseen marras-, joulu- ja tammikuun ajan.

Käpylä on kiva asuinpaikka. Täällä asuu paljon ystäviä. Kotiin pyöräillessäni tapasin talomme edessä Tuuli Kaskisen, joka oli juuri ulkoiluttamassa Nasua. Ehdimme vaihtaa pari sanaa ilmastopoliittisesta tulevaisuusselonteosta, Suomen luonnonsuojeluliiton ydinvoimatoiminnasta vuonna 2008 sekä energia- ja metsäkysymysten kipupisteistä. Illalla kävimme naapuritalossa asuvan Tuuli Hirvilammin kanssa kävelylenkillä.

Vielä ehdit täyttämään ja palauttamaan Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin Rantojenseurantalomakkeen. Käy katsomassa osoitteessa: http://www.sll.fi/jasensivut/tapahtumat/tapahtumat07/cw2007info

Jätä kommentti