Keskiviikko 19.9.2007

Valmistelin ja pohdiskelin hiukan tulevan lauantain Välähdyksiä ekologisen yhteiskunnan tulevaisuudesta -sessiota. Kyse on siis Harakan saaressa järjestettävästä ideariihestä, jossa pyrimme luomaan ajatuksia valikoidun porukan kanssa uudenlaisesta kestävästä kehityksestä tavoitteena tuottaa vieraskynäkirjoituksia. Virallisesti sanottuna projekti on osa kansallisen kestävän kehityksen strategian jalkauttamista. Epävirallisesti kyse on keski-ikäisestä ja -luokkaisesta ympäristövallankumouksesta.

Ilta kului Suomen luonnonsuojeluliiton toimistolla Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin syyssuunnittelu iltamassa ja piirihallituksen kokouksessa. Kävimme läpi piirin toimintaa ja taloutta, pohdimme piirin toiminnan painopistealueita tulevana vuonna ja keskustelimme paljon muutakin asiaa. Sessio oli sen verran innostunut, että päätimme järjestää vielä toisen osion lokakuun alussa.

Suunnitteluiltaman jälkeen oli vuorossa piirihallituksen kokous. Kävimme läpi talousasioita ja lausuntoja. Keskustelimme tulevista hankinnoista sekä teimme päätökset paikallisyhdistyksille myönnettävistä syksyn avustussummista.

Kokous venyi sen verran myöhään, että harmikseni en ehtinyt Janinan, Elinan ja Johannan läksiäisiin.

Loppuviikon aikataulut menivät muutenkin hiukan uusiksi. Joudun lähtemään torstaiksi ja perjantaiksi Budapestiin.

Jätä kommentti