Viikonloppu 18.-19.8.2007 – Niklaksen ja Minnan häissä Isnäsissä

Pyöräilimme lauantaina Annukan kanssa Porvooseen ja sieltä Isnäsiin (http://www.isnas.fi). Myötätuulen siivittämänä 78 kilometrin matka sujui vauhdikkaasti. Porvoossa nautimme herkullista lounasta.

Hääjuhlat järjestettiin Labbyn tilan tuntumassa Solbackan seurantalolla ja jatkot Kaarnarannassa. Upeat juhlat. Upea hääpari. Hienoja ja vaikuttavia esityksiä. Paljon kivoja ihmisiä ja kiinnostavia keskusteluja. Janne Länsipuron ja kumppaneiden tekemää herkullista ruokaa. Kaiken kaikkiaan täydelliset häät.

Sunnuntaina pyöräilimme takaisin vastatuulessa juhlinnasta hiukan väsyneinä Helsinkiin ja kestitsimme vielä kylään tulleita lähisukulaisia.

Britanniassa sadat mielenosoittajat ovat leiriytyneet Lontoon Heathrow'n lentokentän liepeille koko viikon ajaksi vastustamaan lentokentän laajennussuunnitelmia. Aktivistit haluavat kiinnittää huomiota lentomatkailun vaikutukseen ilmastonmuutoksessa. Milloin Helsinki-Vantaan lentokentällä nähdään vastaavia mielenosoituksia?

Jätä kommentti