Kesän suunnitelmia – Tiistai 3.7.2007

Koko päivä meni työmatkalla Budapestissa. Ehdin kuitenkin käydä aamuvarhaisella juoksemassa. Oi miten kaunis kesäinen ja vasta heräämässä oleva vielä hiukan usvainen kaupunki, Käpylä, Kumpula..!

Kesällä kokousten suhteen on ollut hiljaisempaa. Siispä on ollut aikaa pohtia tulevia tekemisiä. Kesän kalenteri on kuitenkin täynnä. Heinäkuussa lomaillaan Japanissa, Kuusamossa ja Joensuussa.

Elokuussa pitää alkaa tositoimiin. Listalla on mm. kestävän kehityksen viestintästrategian kirjoittaminen ViSiOlle, korjausten tekeminen ympäristöliikkeiden organisoitumista käsittelevään kirja-artikkeliin sekä ympäristökysymyksiä pohtiva kirja-artikkeli ammattikorkeakoulutusta ja sivistystä käsittelevään teokseen.

Elokuussa alkavat myös kokoukset. Listalla on ainakin kestävän kehityksen aikalaisvisiohankkeen ohjausryhmän kokous, Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin työtalousvaliokunnan ja hallituksen kokoukset sekä piirin suunnittelupäivät, Suomen luonnonsuojeluliiton energia- ja ilmastovaliokunnan sekä talousvaliokunnan kokoukset ja niin edelleen.

Jatko-opintojakin olisi tarkoitus alkaa taas kesän jälkeen edistämään. Huomasin, että kolumnini Nuorisotutkimusverkoston kommentti.fi -palstalla oli julkaistu. Lukekaapa täältä: http://www.kommentti.fi/sivu.php?artikkeli_id=270

Erityisesti suosittelen kuitenkin Annukan ploki-merkintää liittyen keskikesän h-huumaan Kaventajat.fi -kulutuksenhallintakonseptin yhteydessä. Lukekaa täältä: http://www.kaventajat.fi/keskikesan-haahuumaa/

Jätä kommentti