Herkullinen illallinen ja jätteenpolttolausunto – Torstai 5.7.2007

Johanna oli kutsunut meidät H-lahjaksi luokseen Kallioon syömään. Paikalla olivat myös Sanna ja Petteri lapsineen sekä Tapio, Emma ja Anni. Tarjolla oli herkullista tomaatti-kylmäkeittoa ja tofu-pinaatti-taskuja (jotka ristimme käsilaukuiksi) sekä jälkiruuaksi maittavaa lakka-kookos smoothieta. Johanna oli onnistunut luomaan aivan käsittämättömän herkullisen makumaailman. Kiitos! Samalla päästiin vaihtamaan kesäkuulumisia sekä turinoimaan keski-ikäisten ja keskiluokkaisten juttuja viineistä, lapsista ja sen sellaisesta.

Maittavan illallisen jälkeen vaihdoin Annukan polkupyörän tyhjentyneen sisäkumin. Tätä ennen olin ehtinyt paikata sen jo pari kertaa viikon sisällä. Testasimme myös Paulalta lainaamaamme kahden hengen tunnelitelttaa. Kaikki varusteet tulevaa Karhunkierroksen vaellusta varten pitäisi olla nyt kasassa.

Pääsin antamaan myös haastattelua Sipoon sanomiin Helsingin ja Sipoon välisestä rajakiistasta. Suomen luonnonsuojeluliiton viimeisin tiedote aiheesta löytyy osoitteesta: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/sipoonkorpi-tiedote

Lisäksi kävin läpi Suomen luonnonsuoejluliiton ja sen Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin lausuntoa M-Real Oyj:n Mangsin voima -hankkeen ympäristövaikutusten arviointiselostuksesta. Kysymys on siis Uudenmaan vaihemaakuntakaavan luonnoksesta, jossa Lohjan Kirkniemeen on merkitty paikka jätteenpolttolaitokselle.

Jätä kommentti