H-järjestelyitä – Viikonloppu 5.-6.5.2007

Koko viikonloppu meni H-järjestelyiden kanssa. Kävimme tekemässä muutamia hankintoja, viimeistelimme istumajärjestystä, ohjelmaa ja aikataulua sekä askartelimme koristeita ja muuta sälää. Kaikki näyttää olevan kunnossa juhlia varten. Olen vakuuttunut, että avioliitto lujittaa ja vahvistaa Annukan ja allekirjoittaneen suhdetta – erityisesti silloin kun edessä on vaikeita aikoja. Tarkoituksena on siis vahvistaa ja luoda niitä rakenteita, jotka edesauttavat yhdessäoloamme. Sen sijaan en ole yhtään vakuuttunut siitä, että varsinaiset H-järjestelyt tukisivat suhdettamme – sen verran tylsää, tarkoituksetonta ja stressaavaa kyseisten juhlien järjestely kuitenkin on. Viikonloppuna oli kuitenkin kiva näperellä yhtä jos toista. Juhlista tulee myös kivat – niin paljon mukavia ja hyviä ihmisiä on paikalle tulossa.

Onneksi lauantaina ehdimme käydä H-järjestelyiden lomassa myös Simon ja Hanna Kaisan luona tupaantulijaisissa Pihlajanmäessä. Simon ja HK:n koti on erinomaisen tyylikäs ja ruoka oli erityisen hyvää. Pihlajanmäestä suuntasimme nokkamme kohti Pasilaa ja Rauhanasemaa Oraksen juhliin. Paikalla olikin melkein kaikki tutut, kaverit ja ystävät. Mainioita keskusteluita ja maukasta mehua (en jaksanut syödä enää mitään kun olin tankannut itseni täyteen jo HK:lla ja Simolla). Erityisesti olin vaikuttunut Pekka Haaviston asiantuntemuksesta esimerkiksi Venäjä-kysymysten suhteen.

Jätä kommentti