Torstaina 1.3.2007

Toimin puheenjohtajana Suomen luonnonsuojeluliiton energia- ja ilmastovaliokunnan vuoden ensimmäisessä kokouksessa. Asialistalla oli mm. ajankohtaiskatsaus kansainvälisiin kysymyksiin, kotimaiseen energia- ja ilmastotoimintaan, liiton toimintasuunnitelmaan ja projekteihin. Lisäksi kävimme läpi ja muokkasimme liiton energia- ja ilmastoviestejä. Mukana EI-valiokunnassa on paljon aktiivisia toimijoita. Hienoa!

Yli 200 tutkijaa on jo vedonnut maa- ja metsätalousministerille osoitetussa avoimessa kirjeessä luonnontilaisten metsien säilyttämisen puolesta. Hyvä! Lisätietoja aiheesta löytyy esimerkiksi täältä.  Myös kansanedustaja Oras Tynkkynen lähetti avoimen kirjeen ministeri Korkeaojalle.

Vihdoin Suomen luonnonsuojeluliiton suoraveloituslahjoittajaksi voi liittyä myös verkossa. Olkaapa hyvä. Tässä haaste.

Kävin myös läpi Eurooppalaisen Suomen julkaisuun kirjoittamani artikkelin ennen taittoon menoa. Lisäksi viimeistelin ja laitoin eteenpäin kansalaisjärjestöjen yhteishakemuksen kestävän kehityksen strategian toteuttamiseksi. Ajatuksena on toteuttaa vieraskynä-kirjoitusten sarja kestävän kehityksen aikalaisvisiosta.

Jätä kommentti