Maanantai 5.2.2007

Tuuli Hirvilammi kävi kylässä Toivo pojan kanssa. Toivo on maailman sympaattisin ja mukavin lapsi. Suomen sosiaalifoorumin suunnittelukokous jäi siis väliin. Vierailun jälkeen kävimme Annukan kanssa juoksemassa ja kävimme läpi H-projektin tehtävälistaa.

Tajusin myös, että edellisellä viikolla kirjoittamani Helsingin Sanomien mielipidekirjoitus energia- ja ilmastopolitiikasta sekä ydinvoimasta oli päätynyt bittiavaruuteen. Piti lähettää kirjoitus uudelleen vaikka asia on tainnut mennä jo vanhaksi. Mielipidekirjoittelu on silti POP. Viime viikolla julkaistiin minun ja Riitta Savikon kirjoitus Aamulehdessä ja oma kirjoitukseni Suomen Kuvalehdessä. Myös tänään ilmestyneessä Luonnonsuojelijassa oli vastaukseni Eija-Riitta Korholan ruikutukselle.

Sain viime perjantaina kutsun eduskunnan ympäristövaliokuntaan tulla kuultavaksi lentoliikenteen sisällyttämisestä EU:n päästökauppajärjestelmään (Komission U-kirjelmä). Hyvä, että asia etenee Suomen vastusteluista huolimatta. Valitettavasti itse en ehdi kuulemiseen, mutta sain järjestettyä paikalle Luonnonsuojeluliiton ekoenergiavastaava Kaarina Toivosen. Suostuin myös mukaan Luonnonsuojeluliiton puolesta kyseleväksi yleisöksi YLE:n Olkiluodossa järjestettävään vaalipaneeliin.

Päivän viihdepläjäys löytyi ilman muuta Laura Tuomisen blogista. Ilkka Kalevi Tillanen ”Siä pääsit miun listalle” tylyttää sosiaalitoimiston ja sisäministeri Darth Rajamäen. Lisäksi mahtava veto on Ville Ylikahrin Matrixia mukaileva Politrix-video.

Jätä kommentti