Maanantaina 27.11.2006

EU:n ja Välimeren maiden kokous Tampereella alkaa. Asialistalla on Turkin ja Kyproksen kysymykset ja Lähi-idän tulitauko. Toisena päivänä keskitytään siirtolaisuuteen, ympäristökysymyksiin ja energia-asioihin. Kairon kansalaisjärjestökokouksessa teimme lausunnon voimakkaamman ympäristöpolitiikan puolesta Tampereen kokousta varten.

Vihdoin saatuani nastarenkaat polkupyörään ovat ilmat olleet lämpimät ja tiet sulat. Lihaskunto kuitenkin paranee, koska polkeminen nastojen kanssa on huomattavasti raskaampaa. Illalla lueskelen UM:n ympäristö ja kehityslinjausta, joka on parhaillaan kommentoitavana. Nautimme Annukan kanssa myös sushi-illallista kotona ja katsomme ruotsalaista Planeten –dokumenttia koneeltani (http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=55174). Suosittelen lämpimästi!

Jätä kommentti