Keskiviikko – Torstai 4.-5.10.2006

Vierailin keskiviikkona Vanhalla ylioppilastalolla uuden eläinoikeusjärjestö Faunan (http://www.fauna.fi/) eläinoikeusmessuilla. Tapahtuma oli onnistunut. Ehdin keskustella Anna-Stiinan ja Eveliinan kanssa, oikolukea tilaisuudesta järjestetyn tiedotteen sekä tapasin myös Aijan ja Sallan. Myös Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri oli esillä messuilla.

Illalla nautimme Annukan kanssa ensiaskeleen päivää.

Torstaina matkasimme Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin piirisihteeri Ursula Immosen kanssa Hyvinkäälle. Piiri luovutti juhlallisin menoin Hiljainen Haavanlehti -palkinnon Hyvinkään kaupungin ympäristöpäällikkö Minna Sulanderille. Tiedote aiheesta löytyy osoitteesta: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/piirit/2006/hiljainenhaavanlehti. Tilaisuus sai yllättävän paljon näkyvyyttä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Pääsin keskustelemaan melusta ja hiljaisuudesta Radio Suomen suoraan lähetykseen.

Iltapäivällä osallistuin Kuuluuko nuorten ääni kirkossa -seminaarin paneeliin ympäristöaktiivina. Keskustelu oli innostavaa ja kiinnostavaa. Kirkon ulkomaanapu tekee paljon hyvää työtä. Siitä huolimatta on kummallista, kuinka vähän ympäristö- ja luonnonsuojelutyötä kirkko tekee. Raportti seminaarista löytyy OPM:n verkkolehdestä osoitteesta: http://www.minedu.fi/etusivu/arkisto/2006/1210/nuoret_ja_kirkko.html.

Torstai illaksi olisi vielä ollut tarjolla Korjaamolla järjestettävä seminaari perustulosta ja prekariaatista. Päätin kuitenkin livahtaa kotiin tekemään rästiin jääneitä sähköposteja ja muita kirjoituksia.

Jätä kommentti