Tiistai 29.8.2008

Siitä on kuukausi kun olen viimeksi kirjoitellut tänne. Jossain vaiheessa vain unohdin koko blogin. Blogi taitaa olla passé.

Kävimme ylioppilasteatterissa katsomassa Aava –näytelmän siitä kun Itämeri kuolee. http://www.ylioppilasteatteri.fi/public/arkisto/aavamerenrantanaytelma/. Pyöräilimme Faces-festareille tapaamaan kavereita. Jatkoimme Fiskarsin lähellä olevaan Anskun entiselle kyläkoululle nukkumaan. Kirjoittelin Vihreään Lankaan kestävästä kehityksestä. http://www.vihrealanka.fi/2006/32/mielipide.shtml

Pyöräilimme Kaisan ja Timin rakkausfestareille Inkooseen (http://www.rakkausfestarit.info/). Sieltä jatkoimme Tuulin ja Diegon häihin Nokialle. Vietimme Annukan kanssa viikon Nauvossa työevakossa gradun ja väitöskirjan parissa. Samalla nautimme suomalaisesta saaristomaisemasta, pyöräilimme Korppooseen, Rymättylään ja Naantaliin. Elokuun puolessa välissä alkoivat Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin ja Suomen luonnonsuojeluliiton toiminta. Sipoonkorpi kansallispuistoksi! Jätteenpoltto seis!

Monet ystävämme kävivät kylässä Käpylässä.

Kävimme katsomassa Espoocinessä varsin toimivan Epämiellyttävä totuus (Inconvenient Truth) –elokuvan. Kyseessä on dokumenttitaltiointi Al Goren ilmastonmuutosta käsittelevästä luennosta. Lisää: http://www.climatecrisis.net/.

Viikonloppuna ideoimme Annukan kanssa paria kirjahanketta. Sain palautettua gradun viimeisimmän ja korjatun version ohjaajalleni. Katsotaan millasta kommenttia tulee.

Tämä on ollut kiva elokuu.

Jätä kommentti