Viikonloppu 8.-9.7.2006

Kolmen viikon kesäloman jälkeen takana on ensimmäinen viikko jälleen töitä. Samalla huomiota ovat vaatineet monet muuttoon tai sen jälkeiseen aikaan liittyvät järjestelyt. Arkirytmiin palaaminen on tapahtunut remontin ja muuton jälkeen yllättävän hitaasti. Samalla kuitenkin jälleen alkanut työmatkapyöräily on piristänyt oloa. Sain viikon mittaan kirjoitettua myös lähes valmiiksi Vihreän langan debatti-kolumnin kestävän kehityksen toimikunnasta ja strategiasta.

Viikonlopuksi heti perjantain siivousten jälkeen lauantai aamuna karkasimme Nauvoon ja Kläppen –saarelle Turun saaristoon. Tutustuimme ulkosaariston kasvilajistoon, nautimme meriveden lämmöstä, saunoimme ja teimme Annukan kanssa loppukesän suunnitelmat valmiiksi. Sunnuntaina palasimme Turkuun ja sieltä suoraan Helsinkiin isäni ja pikkuveljeni Larin kanssa, jotka olivat olleet pyöräilemässä viikon Ahvenanmaalla. Veimme Larin Linnanmäelle ja karkasimme itse Jukan ja Elinan seuraksi Lenin puistoon piknikille. J & E olivat juuri palanneet kuukauden mittaiselta Afrikan matkalta. Samalla kun kuuntelimme mielenkiintoisia matkakokemukia Sambiasta, pääsimme harjoittamaan ruostuneita frisbiinheittotaitoja. Linnanmäki, puisto, aurinko, eväät, avojalat, nurmikko. Oi miten kesäistä.

Jätä kommentti