Keskiviikko 5.7.2006

Siitä on pitkä aika kun olen viimeksi kirjoittanut blogiin. Osaltaan kaikenlainen aktivismi onkin rientänyt kesälaitumille eikä sanottavaa ole ollut. Toisaalta omaa aikataulua ja ajankäyttöä on hallinnut asuntoremontti. Toki monia asioita on tapahtunut. Kesäkuun alussa selvisin Ruotsin kielen pakollisesta kurssista hyvin arvosanoin. Maan ystävät täytti 10-vuotta (http://www.maanystavat.fi/tiedotus_artikkeli.php?aid=763&kid=0). Juhlan kunniaksi järjestettiin viikonlopun mittaiset syntymäpäiväjuhlat Pakilan työväentalolla Helsingissä. Suomen kansallinen kestävän kehityksen strategia (http://www.ymparisto.fi/default.asp?contentid=188306&lan=fi) hyväksyttiin kesäkuun puolessa välissä kestävän kehityksen toimikunnassa. Lisäksi kirjoittelin Nuorisotutkimusseuran verkkojulkaisuun artikkelin EuroMayDaysta, prekariaatista, makasiineista ja ympäristöliikkeestä. Juhannuksena kävimme pikalomalla Nauvossa. Kesäkuun lopussa pääsimme muuttamaan uuteen kotiin Käpylään.

Jätä kommentti