The Earth Song – Ekologinen punktanssimusikaali

The Earth Song tanssiesitysKävin helmikuun alussa lounaalla koreografi Sari Palmgrenin ja hänen kokoamansa tanssiporukan kanssa.

Istuimme noin kymmenen hengen porukalla Silvopeessä ja keskustelimme siitä, mitä meidän pitäisi tehdä käsillä olevan ilmasto- ja ympäristökriisin edessä.

Tästä keskustelusta on syntynyt nyt The Earth Song  eli ekologinen punktanssimusikaali.

The Earth Song on karnevalistinen teos kulutusyhteiskunnan, ihmisen käyttäytymisen ja ympäristönmuutoksen yhtymäkohdista. Esityksessä kuullaan mm. tanssija-esiintyjien, Maria Saivosalmi, Jukka Peltola, Jukka Tarvainen ja Lotta Suomi, omat ympäristötunnustukset.

Esitys kommentoi kulutusyhteiskuntaa sen omista lähtökohdista, pop- ja massakulttuurin keinoin. Absurdiakin huumoria viljelevä teos sisältää musiikkityylejä laidasta laitaan. Vastapainona on nykytanssin liikeajattelu ja improvisaatio, jotka tuovat esiin ihmisen paljaana liikkeessä. Esityksen toteutuksessa on pyritty huomioimaan ympäristö ja kestävän kehityksen periaatteet.

Suosittelen lämpimästi! Ohessa vielä tarkemmat tiedot esityksistä.

SARI PALMGREN: THE EARTH SONG (Kantaesitys)
Ensi-ilta 16.5.2013 klo 19
Pannuhalli (Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, P-ovi)
Muut esitykset 19.5. klo 15, 21.–24.5. klo 19, 28.–29.5. klo 19
Liput 22/14 €. Lippuja ennakkoon Lippupalvelusta.
Lisätiedot ja lehdistölippuvaraukset: Zodiak (09) 694 4948 tai info@zodiak.fi
LEHDISTÖKUVAT: www.zodiak.fi > Medialle > Lehdistökuvat > Kevät 2013

Zodiak – Uuden tanssin keskus on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto-, esitys- ja tapahtumakeskus ja Helsingin tanssin aluekeskus. Zodiak toimii nykytanssin tekijöiden kokoavana toimintayhteisönä ja tuotanto-organisaationa.

Jätä kommentti