Kansanedustajia tapaamassa

Perjantaina olimme Suomen luonnonsuojeluliiton ydinvoimakampanjavastaava Janne Björklundin kanssa tapaamassa eduskunnassa Jouko Skinnaria ja Kari Uotilaa. Keskustelimme ydinvoimasta sekä ilmasto- ja energiastrategiasta. Tapaamisten jälkeen jäimme lounaalle eduskunnan lisärakennukseen. On ilahduttavaa, että tarjolla on aina myös herkullinen vegaanivaihtoehto.

Eduskunnasta pyöräilin Kulttuuritalolle Vapaus valita toisin -tapahtuman suunnittelukokoukseen. Iltapäivä taas sujui Suomen luonnonsuojeluliiton talousvaliokunnan kokouksessa pohtimassa vuoden 2010 budjettia. Tilanne näyttää valoisalta vaikka aika paljon pitääkin tehdä vielä töitä, jotta budjetti saadaan tasapainoon.

Illalla testasimme Annukan kanssa Etelärannassa sijaitsevan Raku ya -ravintolan.  Tyylikäs sisustus, mutta tunnelmaltaan pröystäilevänä ja puolet esimerkiksi Kotoa kalliimpana, ei paikka taida päästä kovin korkealle listallamme.

YLE julkaisi verkkosivuillaan myös kommenttini ministeri Pekkarisen tuskailuun kovenevien päästövähennysten syhteen: Luonnonsuojeluliitto: Turpeen energiakäytöstä luovuttava.

Jätä kommentti