15.4.2009: Kokoomuslaisten kanssa – liharuokapäivä kouluihin

Aamupäivällä vedin Suomen luonnonsuojeluliiton toimiston ekotiimin kokousta. Iltapäivällä istuin eduskunnassa kokoomuslaisen kansanedustaja Sanna Lauslahden kanssa keskustelemassa ilmasto- ja ympäristöpolitiikasta. Seuraamme liittyivät pian myös kansanedustajat Sanna Perkiö ja Raija Vähäsalo. Kokoomuslaisilla on selvä halu pitää esillä myös ympäristöasioita. Hyvä!

Eduskunnan käytävällä jäin juttelemaan vielä Paavo Arhinmäkeä haastattelemaan tulleisiin YLE:n Hullu juttu -ohjelmaa tekeviin Esko Naskaliin ja Jari Kykkäseen.

Helsingin Vihreät Nuoret ehdotti liharuokapäivää kouluihin. Järjestö vaatii reilua askelta kohti ympäristöystävällisempää, eettisempää ja terveellisempää kouluruokailua ja ehdottaa, että kouluissa jätetään liharuoka nautittavaksi korkeintaan kerran viikossa. Hyvä! Uutinen kirvoitti lähes 400 kommenttia Helsingin Sanomien verkkosivuille.

Illalla johdin Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin työtalousvaliokunnan kokousta. Tämän jälkeen kävimme vielä saunomassa Annukan kanssa Maria Nuutisen luona. Kiitos Marialle huippuhyvästä seurasta!

Jätä kommentti