Viikonloppu 6.-8.6.2008 – kaikki keinot käyttöön!

Perjantaina osallistuimme Johanna Nuortevan ja Ville Holmbergin hääjuhlaan Mustikkamaalla. Vaikka naimisiinmeno vahvistaakin jokseenkin homeisia ja konservatiivisia yhteiskunnallisia instituutiota, on kuitenkin myös olennaisen tärkeää luoda sellaisia rakenteita jotka edistävät parisuhteen pysyvyyttä vaikeissakin tilanteissa. Tai kuten Johanna asian hienosti ilmaisi. Kaikki keinot on käytettävä! Hääjuhlat olivat muutenkin mieleenpainuvat. Lisäksi ihania ja fiksuja ihmisiä on aina ilo tavata.

Lauantaina matkasimme viikonlopuksi pikkusiskoni valmistujaisjuhliin Joensuuhun. Junamatkalla satuimme Hanna Kaisan ja Simon kanssa samaan vaunuun. Ravintolavaunussa aamuteellä keskustelimme järjestötoiminnan haasteista sekä luimme lehtiä. Joensuu on kaunis kesäkaupunki. Juhlien lisäksi ehdimme käydä myös juoksemassa sekä keskusella syvällisiä sukulaisten kanssa.

Jätä kommentti