Viikonloppu 25.-26.8.2007 – Elinan ja Jukan hääjuhlat

Lauantaina juhlimme Jukan ja Elinan häitä studio Magitolla (http://www.magito.fi/). Hienot juhlat olivatkin. Saimme toimia Annukan kanssa booli- ja juomamestareina. Kätevää pistää absolutisti sekoittamaan boolia ja tarjoilemaan sitä vieraille. Liisa, Matti ja kumppanit vastasivat esiintymispuolesta ja Jussi soitteli illalla levyjä. Mainiot bileet. Paljon tuttuja. Hyviä keskusteluja. Mikäli Annukan kanssa järjestäisimme H-juhlat nyt, olisivat ne varmaankin tämän kaltaiset iltabileet.

Onnea ihastuttavalle ja tuoreelle hääparille!

Sunnuntaina kirjoittelin opintokeskusten kestävän kehityksen tiedotus- ja viestintäsuunnitelmaa ViSiOlle. Kävimme myös pikaisesti kylässä Elinan ja Jukan luona hakemassa seinäkankaina H-juhlissa olleita verhojamme. Samalla matkalla törmäsimme synnyttämään menossa olleeseen Sofiaan. Annoimme hänelle mukaan pari auringonkukkaa. Onnea!

Lopuksi vielä päivän linkki: http://www.kannissa-olet-aalio.fi/ – Eläköön raittiusliike!

Jätä kommentti