Perjantai 24.11.2006

Tänään vietetään Älä osta mitään -päivää (http://www.alaosta.fi/). Vastavetona on järjestetty myös varasta jotain -päivä (http://www.anarkismi.net/varastajotain/). Hauskaa. Tämä osoittaa sen, kuinka merkittävä (brändi) Älä osta mitään -päivästä on tullut, koska se herättää jo vaihtoehtoliikehdintää.

Pidän esitelmäni Mikkelissä ja jatkan junalla Kuopioon. Kuopiossa pidetään sosiaalipsykologian päivät (http://www.uku.fi/ssf/sospsyk/paivat/index.shtml). Olen esittelemässä pro gradu -työtäni (http://tutkielmat.uta.fi/tutkielma.phtml?id=16103) työryhmässä Missiot ja intohimot yhteiskunnallisessa aktiivisuudessa ja joukkotoiminnassa (http://www.uku.fi/ssf/sospsyk/paivat/missiot.shtml). Mukana on myös Aura Yliselä, Jukka Peltokoski ja Kari Saari. Kävellessäni juna-asemalta yliopistolle ja takaisin kastun kaatusateessa läpimäräksi. Tosin sillä ei ole väliä, koska kenkäni ovat edelleen märät torstain työmatkapyöräilystä.

Paluumatkalla Kuopiosta törmään junassa Oras Tynkkyseen, joka on matkalla Mikkelistä Tampereelle. Tampereella saan lisää junaseuraa kun Annukka, Salla ja Laura tulevat samaan junaan. Keskustelumme on hiukan levotonta, mutta matka sujuu mukavasti ja samalla saan kirjoitettua Maan ystävien jäsenlehteen pääkirjoituksen. Olemme kotona yhdeltä yöllä. Seuraavana aamuna aikaisin pitää taas mennä.

Jätä kommentti