Viikonloppu 29.9.-1.10.2006

Viikonloppu oli varsinaista juhlahumua. Perjantaina olin saunomassa ja uimassa meressä Vuosaaressa, Vuorannassa. Illalla pyöräilimme Annukan kanssa Hakaniemestä Käpylään Mirrijärven kommuunin Taikapuutarhan syysjuhliin. Elina Turusen, Tuuli Kaskisen ja monien muiden asuttama talo on ihastuttava ja piha kaunis.

Lauantaina suuntasimme Annukan kanssa Tampereelle. Kävelimme Pyynikin näköalatornille nauttimaan teetä. Hörpimme japanilaista miso-keittoa Marusekissa (http://www.maruseki.net/). Lopulta päädyimme Oras Tynkkysen ja Salla Tuomivaaran tupaantuliaisiin. Tarjoilut olivat herkullisia – Salla ja Oras olivat pyöritelleet joukoittain sushi-rullia. Nam. Herkullisten ruokien ja hyvien keskustelujen ääreltä matka jatkui takaisin Helsinkiin, Elina Venesmäen ja Jukka Huhdan (http://peacemaker.homeip.net/blog/) tupaantuliaisiin Alppilaan.

Jukan ja Elinan juhlat olivat mainiot. Paljon hyviä tyyppejä. Ehdin keskustella ainakin Ville Holmbergin, Johanna Nuortevan ja Samuel Hinkkasen sekä monien muiden kanssa nykyaktivismin haasteista. Kuuntelin myös innolla Suvi Ervamaan väitöskirjasuunnitelmia kansainvälisistä liikkeistä sekä vaihdoin ydinvoimastrategisia kuulumisia Tapio Laakson (http://tapiolaakso.blogspot.com) kanssa. Maria Svanströmin kanssa puhuimme blogeista, siitä, että ihmisten identiteetti rakentuu niiden julkiseen kuvaan. Olen mediassa, siis olen!

Sunnuntaina nukuin pitkään ja jätin Maan ystävien hallituksen kokouksen Turussa väliin. Viime aikoina olen ollut tosi vähän mukana Maan ystävien toiminnassa. Sunnuntaina piti kirjoittaa norppaluodolta –kolumni Luonnonsuojelija-lehteen. Samalla ehdin siivota kasautuvia sähköposteja. Lisäksi siivosin muutenkin kotimme ja asensin Annukan kanssa keittiöön verhot. Teimme ruokaa, joimme teetä. Aika tavallinen kotisunnuntai. Ihana sade. Hauskaa.

Jätä kommentti