Keskiviikko 27.9.2006

Lueskelin innolla Marin tekemää Suomen luonnonsuojeluliiton turve-lausuntoa Eduskunnan ympäristövaliokunnalle. (kuuleminen: HE 100/1006 vp eduskunnalle polttoturpeen ja sillä tuotetun sähkön toimitusvarmuuden turvaamista koskevaksi lainsäädännöksi.) Luonnonsuojeluliiton lausunnot löytyvät osoitteesta: http://www.sll.fi/tiedotus/lausunnot/liitto/2006

Järjestimme myös Luonnonsuojeluliiton energia- ja ilmastosektorin työtekijöiden suunnittelupäivän, johon osallistuin liiton energia- ja ilmastovaliokunnnan puheenjohtajana. Projektityötekijöiden myötä (Salka ja Tuuli) liitolla on ollut tänä vuonna vahva panostus EI-sektorin toimintaan. Sen sijaan jo ensi vuodeksi pitäisi löytää uutta projektirahoitusta. Tehtävää näyttää riittävän koko syksyn aina hamaan tulevaisuuteen asti. Tarkempia strategisia suunnitelmiamme en tässä tietenkään paljasta. Perästä kuuluu.

Illalla Annukka jumittui tekemään luento-esitystä, joten päätin käyttää aikana kirjoittelemalla Helsingin Sanomiin mielipidekirjoituksen Helsingin keskustatunnelista. Saa nähdä viitsivätkö julkaista.

Jätä kommentti