Perjantai 25.11.

Nuha pahenee tai pysyy entisellään. Päätän kuitenkin pyöräillä töihin, sillä bussilipun ostaminen Älä osta mitään -päivänä rikkoisi ostamattomuussitoumuksen. Annukka on joutunut valtavaan mediapyöritykseen. Olen todella ylpeä kun se on niin mukava ja hyvä kaikissa lehtihaastatteluissa, radiossa ja televisiossa. Annukalla on nyt meno päällä samalla kun itse olen lähinnä väsynyt niistämään.

Päivällä Valtioneuvosto antaa eduskunnalle selonteon EU:n perustuslaista. Saan soitettua Anna-Stiina Lundqvistille, joka laittaa Kansanäänestystoimikunnan kirjoittaman tiedotteen medialle. Kampanja lopettaa käytännössä toimintansa tähän, koska kansanäänestyksen vaatiminen perustuslaista ei ole enää ajankohtaista. Vuodesta 2003 toiminut kansanäänestyskampanja on vaatinut, että EU:n perustuslaista päätettäisiin myös Suomessa kansanäänestyksellä. Kampanjan vetoomuksen neuvoa-antavan kansanäänestyksen järjestämiseksi allekirjoitti yhteensä noin 40 000 suomalaista.

Mietin kuinka pitkään voisin jatkaa Älä osta mitään –päivän viettämistä, viikonlopun vai ehkä koko ensi viikon. Käyn lopuksi vielä Postitalo 10:ssä valta- ja vastukulttuurin illassa ihastelemassa teatteri Poleemin esityksiä, kuuntelemassa ekoscifi-kirjoittan Janne Harjun monologia, Mixu Laurosen runonlausuntaa ja KokoTeatterin Ella Kerannon esitystä luontosopimuksesta.

Jätä kommentti